Meet our members: Philippe

Maak kennis met Philippe, een van de eerste leden van Chester&Fields coworking boutique. Een gedreven ondernemer die een nieuw businessmodel in een internationale omgeving ontwikkelt. Wat hem bijzonder maakt? Hij is al-tijd goed gezind. Een gesprekje in de Chester& Fields salon, mét een Nespresso en een chocolate chip cookie -een van zijn kleine zonden. 

Wat doe je precies?

Ik zit in business development, meer bepaald in de dematerialisatie van rechtsgeldige documenten. Steeds meer vervangen digitale documenten de huidige papieren officiële documenten. De voordelen? Efficiëntie en kostenbesparing. Dus, binnenkort geen wachtrijen meer bij de bank!

Waarom co-werken?

Ik werk vanop afstand in een internationale omgeving. De mensen die deze business mee ontwikkelen zitten eigenlijk zowat over de wereld verspreid. Wat maakt dat ik geen klassiek kantoor in België heb en dus nood heb aan een werkomgeving waar ik me welkom voel én waar ik tegelijk efficiënt kan werken.

Waarom koos je Chester&Fields?

Het is er gezellig, aangenaam, het is goed gelegen (in de buurt van Merode) en vooral: het heeft een menselijke touch; dat is wat mij betreft een groot verschil met andere coworkingruimtes waar ik ben geweest. Het voelt als thuis maar met het voordeel van alle professionele tools ter beschikking te hebben, zoals bijvoorbeeld een state-of-the-art snelle internetverbinding. Ik kan bovendien klanten ontvangen in de salon of bellen in de Study. En de inspirerende omgeving en inrichting komen de kwaliteit van mijn werk ten goede.

Je magisch mantra?

"Falen maakt je succesvol".

5X Philippe achter de zakenman?

. lopen versus wandelen:  lopen

. bier versus wijn : wijn

. hond versus kat: kat

. film versus boek: film

. indoor versus outdoor: outdoor

 

Related

Maak kennis met Murad, onze digital communication stagiair. Zijn passie: originaliteit.
Van de zakenbank tot een start-up: Simon heeft het bankmilieu ingewisseld voor zijn adviesbureau, Tandem Capital Advisors.
Before exchanging Brussels for his hometown in Finland, our coworker Pekka shares his 'coups de coeur' of the Belgian capital.